Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Iak Group Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Pat tapitat Italia 2
2950 lei
Brand
Modern
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Acest model de pat se poate realiza in mai multe combinatii de culori si stofe.

Alegerea unui pat matrimonial pare un lucru simplu, dar analizand in profunzimea sa acest lucru devine pe parcurs o situatie mult mai complexa si profunda.

Pat tapitat dehusabil Italia 2 modern, sistem rabatabil, lada de depositare, picioare inox, lemn, plastic, husa detasabila cu scai velcro

Patul reprezinta aproape cea mai importanta piesa de mobilier din casa si necesita o atentie mult mai sporita atat la detalii cat si per ansamblu.

Pat tapitat Italia ragazzi cu detaliu tabliei pe lateral avand lada de depositare sistem rabatabil brevetat de Iak Group
Designul reprezinta 50% ca importanta structurala a unui astfel de obiect, iar pe urma partea ergonomica si structurala. Prin configuratia tabliei se creeaza un aer sofisticat si in acelasi timp modern ce asigura un ambient de exceptie si finete in dormitorul matrimonial. Designul tabliei iese total din anonimat.

Cu ajutorul tapiteriei din  French Velvet 669 patul emana  superioaritate si eleganta.

Cusaturile sunt realizate cu masina de cusut profesionala rezultatul finit, fiind de o acuratete exceptionala.

Patul beneficiaza de o structura rezistenta din pal hidrofugat cu elemente de conexiune din otel rezistent ce consolideaza cadrul oferind rezistenta si stabilitate in timp

Sistem de rabatare a somierei laterale cu sistem de prindere prin coltare si detasarea husei dehusabile si prinderea acestuia cu scai velcro

Somiera fiind suportul pentru saltea ce este construita pe o rama metalica, aceasta fiind sustinuta pe lamele flexibile din lemn.

Aceasta este dublu consolidata oferind un grad de rezistenta crescuta. Patul detine lada incapatoare pentru depozitare plus somiera rabatabila metalica vopsita in camp electrostatic inclusa.

Piesa finita cu ajutorul designului si a materialului folosit creeaza un obiect ce satisface nevoile clientului in orice moment al zilei.
Acest pat ITALIA 2 este tapitat in intregime in French Velvet 669

- Pat tapitat  French Velvet 669

- Structura cadru din pal din HDF ( pal hidrofugat )

- Somiera rabatabila cu dimensiunea de 900/2000 prevazuta cu doua pistoane pe gaz

- Pat cu lada de depozitare cu structura din pal hidrofugat de 18 mm

- Panouri de depozitare interioara din pal hidrofugat de 18 mm

- Dimensiunile patului sunt: 1230 x 2230 mm

- Dimensiunile tetierei cu picioare sunt: 1230 x 1200 x 80 mm

- Somiera metalica rabatabila cu lamele din lemn stratificat de fag si cu mecanism rabatabil prevazuta cu doua pistoane pe gaz.

Acest pat se poate face la cerinta clientului cu dimensiunile sale si tablia pe partea dorita a patului (in cazul de fata) cu costurile suplimentare.
Din Gura in Gura